PRESSEMELDING

Stabekk janitsjarorkester (SJO) ønsker velkommen til :

SJOV-konsert i Sandvika teater søndag 1.oktober kl. 18.00

Gjester: Beate Slettevold Lech og Åsleik Engmark

Billetter: 120,-/80,-

(spesialpris 50,- for korpsmedlemmer ved min. 5 i gruppe)

Forsalg: Sandvika Teater, tlf.: 67 54 80 35, e-post: sjo@sjo.no

 

Åsleik Engmark regnes i dag for å være Norges fremste stand-up-komiker, med en umiskjennelig absurd og satirisk stil.

Åsleik Engmark skriver alle sine tekster selv, og baserer seg ellers på improvisasjon i samarbeid med (eller på bekostning av!) publikum.

Hvis du opplever Åsleik Engmark som frekk på TV, så er dette ingenting mot det han serverer LIVE på en scene! Dette er raskt, ufint, absurd og hysterisk morsomt.

Beate Slettevold Lech fra Volda har tross sin unge alder rukket å gjøre seg bemerket i flere musikalske sammenhenger. Fra korsang via storbandjazz til mer populære former for musikk. Hun er utdannet ved Norges Musikkhøgskole, hvor hun har studert ved jazz, pop, rock-studiet. Beate Slettevoll Lech har sunget fast med Prime Time Orchestra de siste årene og høstet glimrende kritikker. Beate er ellers blant annet med i trip-hop gruppen "Folk og Røvere" og bandet "Insert Coin".

Hun kom ut med platen "Metropolitan" i 1999, og kommer ut med ny plate i år under artist-/prosjektnavnet Beady Belle hvor hun er vokalist, låtskriver, arrangør og produsent. Ut i fra kritikk hun har fått på tidligere utgivelser kan man ane at dette er en kommende stjerne så dette lover bra!

Stabekk Janitsjarorkester har på denne konserten med seg et fullt komp som skal "bakke" opp solister og lage skikkelig trøkk. I tillegg til Beate og Åsleik vil SJO spille noen stykker av kjente komponister blant annet Gerschwin, Blood Sweat and Tears, Lars E Gudim m.fl.